ASP: expert in goederenbehandeling

Al sinds 1988 is ASP gespecialiseerd in goederenbehandeling en interne transportmiddelen. Dat zijn al heel wat jaren ervaring waarop wij kunnen rekenen. Dankzij die ervaring kunnen wij u snel en effectief van dienst zijn om ook in uw bedrijf alles op rolletjes te laten lopen. Letterlijk, want bij ASP vindt u naast een ruim assortiment aan middelen voor goederenbehandeling ook verschillende oplossingen wat betreft intern tansport. Voor meer informatie over onze producten kan u steeds doorklikken op de desbetreffende link.

Veilige en ergonomische goederenbehandeling

In al onze producten zijn veiligheid en ergonomie de kernbegrippen. Efficiënte goederenbehandeling is namelijk enkel mogelijk wanneer het risico op ongevallen minimaal is en er voldoende rekening wordt gehouden met een ergonomische houding en werksituatie. Om er zeker van te zijn dat uw goederenbehandeling zo veilig en ergonomisch mogelijk verloopt komen wij dan ook steeds bij u ter plaatse om de werkomgeving te analyseren en de meest gepaste oplossing te vinden.

In al onze producten zijn veiligheid en ergonomie de kernbegrippen.

Geen overhaaste uitwegen dus, maar maatwerk en precisie. Wij gaan er bij ASP namelijk prat op dat we dankzij dit persoonlijk contact veel beter op individueel vlak kunnen werken en mee het beste systeem kunnen bedenken voor de verbetering van uw goederenbehandeling en interne transportmiddelen. Ons uitgebreide aanbod in standaard en op maat gemaakte veiligheidssignalisatie helpt mee om u en uw werknemers te beschermen.

 

Toestellen voor goederenbehandeling

Concreet bieden wij inzake goederenbehandeling en interne transportmiddelen verschillende soorten machines en apparaten aan. Voor de verwerking van zowel lichte als zware en grote rollen kan u bijvoorbeeld rekenen op heftoestellen voor rollenhandling. Het ergonomisch en veilig hanteren en transporteren van vaten kan met mobiele heftoestellen voor vatenhandling. Voor het stapelen en ontstapelen van lege pallets kan u gebruik maken van een palletstapelaar, waardoor u nooit meer handmatig pallets moet stapelen of heffen. Goederenbehandeling van allerlei materialen of gewichten kan eveneens gemakkelijk gemaakt worden met onze vacuüm heftoestellen.

Goederenbehandeling en interne transportmiddelen

Naast machines voor goederenbehandeling kan u bij ASP eveneens terecht voor apparaten die ontworpen zijn om uw intern transport en logistiek te optimaliseren. Om transportkarren, rolcontainers en andere rollende karren zonder lichamelijke belasting te transporteren zijn elektrische trekkers het perfecte hulpmiddel. De elektrotrekker bestaat in verschillende uitvoeringen en afmetingen en kan zelfs zéér zware lasten aan.

Naast machines voor goederenbehandeling kan u bij ASP eveneens terecht voor apparaten die ontworpen zijn om uw intern transport en logistiek te optimaliseren.

Zoekt u voor uw goederenbehandeling en intern transport eerder een stapelaar, transportkar of steekwagen? Ook dan bent u bij ASP aan het juiste adres.

 

Goederenbehandeling in clean rooms

Voor goederenbehandeling of intern transport van producten en materiaal in de farmaceutische industrie of in de voedingsmiddelensector hebben wij apparaten en machines die volledig aangepast zijn aan uiterst hygiënische omstandigheden, zoals vereist in de clean rooms. Deze apparaten voldoen aan alle mogelijke specifieke voorwaarden qua waterbestendigheid, materiaalkeuze, afwerking, enz. De toestellen worden gemaakt in inox maatwerk om te voldoen aan de hoogste kwalitatieve eisen.

  ASP denkt met u mee! Tenslotte denkt ASP met u mee in alle kwesties die te maken hebben met magazijninrichting, opslagplaatsen, kantoorinrichting of bedrijfsuitrusting.

ASP denkt met u mee!

Tenslotte denkt ASP met u mee in alle kwesties die te maken hebben met magazijninrichting, opslagplaatsen, kantoorinrichting of bedrijfsuitrusting. Wij gaan steeds persoonlijk en probleemoplossend te werk om samen met u het beste systeem voor uw goederenbehandeling, transport of inrichting te vinden. Wenst u een vrijblijvende offerte, hebt u enkele vragen, wil u ons een aanvraag sturen voor een onderhoud of interventie, of had u gewoon wat meer informatie gewild?

Dan kan u altijd terecht op onze offerte- of contactpagina.

 

ASP bvba - Baanakkerweg 3 - 3060 Bertem - België

+32 16 36 12 24 - info@asp-online.be