Interne transportmiddelen uitkiezen

 

Om het intern transport van binnen uw bedrijf zo vlot mogelijk te laten verlopen, is de keuze van de geschikte interne transportmiddelen van groot belang. ASP helpt u een handje bij uw keuze: transpallet, stapelaar, elektrische trekker, minilift,...? Voor iedere handling binnen uw bedrijf, beschikken wij over een uitgebreid gamma interne transportmiddelen. Hierbij alvast een leidraad om u te helpen bij het uitkiezen van de geschikte interne transportmiddelen.

Werken met pallets

Binnen veel bedrijven worden inkomende goederen op pallets aangeleverd. Deze pallets met goederen worden dan afgeladen, of gestockeerd in het magazijn. Voor al deze handelingen heeft ASP een aanbod interne transportmiddelen.

Voor het hanteren en verplaatsen van goederen op pallets heeft ASP een ruime keuze aan transpalletten en stapelaars. Wanneer de goederen van de pallet werden afgenomen, kan u de lege pallets stapelen en ontstapelen met de PALOMAT palletstapelaar.

Afbeelding van een transportkar type transpallet.
met de Movexx elketrische trekker kan u lasten tot 6 ton verplaatsen.

Trekken van rollend materieel

Wanneer u binnen uw bedrijf lasten op wielen wenst te trekken, heeft u een ruime keuze uit ons assortiment Movexx elektrische trekkers. Met deze trekkers kan u lasten tot 6 ton op een ergonomische manier verplaatsen. Deze elektrische interne transportmiddelen kunnen ook in RVS of cleanroomuitvoering geleverd worden.

 

De Movexx elektrische trekker kan gebruikt worden om containers, winkelwagens, ziekenhuisbedden,... op een snelle, veilige en ergonomische manier te verplaatsen. Door de Movexx elektrische trekker door middel van een haak aan uw kar te koppelen,  kan u vrijwel elke last makkelijk verplaatsen.

Transportsystemen voor de verpakkingsindustrie en distributiecentra

Wanneer u rollen of dozen dient te hanteren, kan u een kijkje nemen naar onze miniliften en vacuum hefsystemen. Deze interne transportmiddelen laten u toe om goederen op een ergonomische wijze te hanteren. De gebruiker wordt hierbij niet belast.

Voorbeeld van rollenhandling in een magazijn.
Voorbeeld van een STS depalletiser voor uw vatenhandling.

Hanteren van vaten

ASP heeft diverse toestellen waarbij u vaten kan hanteren, of het nu gaat om het verplaatsen, ledigen, kantelen,... van vaten. Wij bieden een ruim assortiment interne transportmiddelen aan voor vaten uit diverse materialen en verschillende afmetingen. Eveneens kan u bij ons terecht voor voorzetapparatuur voor de heftruck.

FETRA intern transportmateriaal

ASP heeft een jarenlange samenwerking met Fetra en kan daardoor een ruim gamma aan interne transportmiddelen voorleggen.

Tot ons gamma transportkarren behoren onder andere:

- transportkar type magazijnwagen

- transportkar type platformwagen

- transportkar type lichte en zware tafelwagen

- transportkar type werkplaatswagen

- transportkar type verrijdbare kast

- transportkar type etagewagen

- transportkar type dossierwagen

- transportkar type bakwagen

- transportkar type zwaarlastwagen

Voorbeeld van een Fetra transportkar.

Contacteer ons met uw vraag

 

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Of wenst u een offerte voor maatwerk? Contacteer ons dan zeker voor een offerte op maat, zodat wij u kunnen helpen met het vinden van de gepaste interne transportmiddelen voor uw toepassing.

 

ASP bvba - Baanakkerweg 3 - 3060 Bertem - België
+32 16 36 12 24 - info@asp-online.be