Tips voor uw magazijninrichting

 

Om een ideale magazijninrichting en werkplaatsinrichting te bekomen, biedt ASP een ruim assortiment artikelen aan die u hierbij kunnen helpen.  Het is  belangrijk een funtctionele en ordelijke magazijninrichting te hebben. Op deze manier heeft u steeds een goed overzicht van welke producten zich in uw magazijn bevinden en kan er op een snelle en veilige manier gewerkt worden.

 

Ook het comfort van werknemers en bezoekers is van groot belang voor een bedrijf. ASP helpt u graag met de inkleding van deze  plaatsen.

 

In onze catalogus bedrijfsuitrusting en magazijninrichting kan u al deze artikelen terugvinden.

Het is belangrijk een funtctionele en ordelijke magazijninrichting te hebben.
In onze catalogus bedrijfsuitrusting en magazijninrichting kan u al deze artikelen terugvinden.

Magazijninrichting

 

Voor een ideale magazijninirchting of werkplaatsinrichting, kan u bij ons terecht voor alle nodige producten.

 

Om uw magazijn in te richten, kan u gebruik maken van palletstellingen. Hou zeker rekening met de gewenste draagkracht en afmetingen. Deze stellingen kan u zelf samen stellen. Wanneer er in uw magazijn met heftrucks tussen de palletstellingen gereden wordt, kan u in ons gamma magazijninirchting diverse types aanrijbeveiligen terugvinden. Wanneer u goederen op deze palletstellingen wenst te plaatsen, of af te halen, ken u gebruik maken van de stapelaars die tot ons gamma bedrijfsinrichting behoren.

 

Om goederen op een overzichtelijke en veilige manier op te slaan, bieden wij diverse materiaalbakken, materiaalkasten en andere werkplaatskasten aan.

Kantoorinrichting

Niet alleen een goede magazijninrichting is belangrijk voor uw bedrijf, ook een mooie en functionele kantoorruimte is van groot belang.Zowel bezoekers als werknemers ontvangt u het liefst in een mooie werkomgeving.

 

Wat betreft magazijninrichting voor werknemers, kan u bij APS terecht voor allerhande meubilar. U kan bij ons bureaus voor uw werknemers verkrijgen. U kan zelf het aantal kasten, lades, stoelen, ... uitkiezen. Om de werkruimte zo ordelijk en aangenaam mogelijk in te kleden, bieden wij u ook allerlei accessoires aan voor de werkruimte van uw werknemers: projectieschermen,magneetborden, planners, ladekasten, klokken, kluizen...

 

 

Voor de inrichting van uw receptie biedt ASP u vitrines, matten, kliklijsten, zitbanken, kasptokken,... Zo kan u met een goede magazijninrichting en bedrijfsinrichting iedereen een warm welkom geven binnen uw bedrijf.

 

Voor een volledig overzicht magazijninirchting en bedrijfsinrichting verwijzen wij u graag door naar onze catalogus.

 

ASP bvba - Baanakkerweg 3 - 3060 Bertem - België
+32 16 36 12 24 - info@asp-online.be

Voor een ideale magazijninirchting of werkplaatsinrichting, kan u bij ons terecht voor alle nodige producten.