Opslagtechniek voor goederenbehandeling

Voor de goederenbehandeling binnen uw bedrijf, bieden wij een ruime keuze aan heftruck aanbouwapparatuur en opslagtechniek. Tot ons assortiment opslagtechniek voor uw goederenbehandeling behoren artikelen voor heftruck voorzetapparatuur, sneeuwruimapparaten en diverse artikelen voor de opslag van gevaarlijke en recycleerbare stoffen. Al deze artikelen dragen bij tot een veilige en ergonomische goederenbehandeling.

Heftruck aanbouwapparatuur

 

Tot ons aanbod goederenbehandeling met de heftruck behoren producten die men met de vorken van de heftruck kan opnemen en waardoor op deze manier de goederenbehandeling kan gebeuren.

 

ASP heeft voor uw goederenbehandeling met de heftruck diverse kiepcontainers in verschillende uitvoeringen. De kiepcontainers worden met de vorken van de heftruck opgenomen, waardoor u de goederen kan tillen en uitstorten. Deze kiepcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, uitvoeringen en materialen (gelakt of verzinkt). Kiepcontainers kunnen eveneens voorzien worden van wielen en afrolsystemen of automatische ontgrendeling. Tot het aanbod kiepcontainers behoren eveneens silocontainers, containerwagens, bouwstof-containers,...

 

Door gebruik te maken van deze heftruck aanbouwapparatuur wordt de goederenbehandeling binnen uw bedrijf aanzienlijk vergemakkelijkt.

 

 

Voorbeeld van opslagtechnieken Bauer kiepcontainer.
Voorbeeld van opslagtechnieken Bauer sneeuwruimer.

Sneeuwruimapparaten

 

Met het oog op de winter, is het noodzakelijk de parking en toegang tot uw bedrijf steeds veilig toegankelijk te houden. Met onze sneeuwruimapparaten kan dit snel gebeuren.  Met een heftruckbezem kunnen parkeerplaatsen, opritten.. snel geveegd worden. Wanneer het gesneeuwd heeft, zijn onze sneeuwschuivers, sneeuwploegen en strooiapparaten onmisbaar!

Milieu-opslagtechniek

Een zeer belangrijk aspect van goederenbehandeling is de opslag van gevaarlijke of recycleerbare stoffen. Omwille van de steeds strenger worden wetgeving met betrekking tot het milieu, dienen gevaarlijke stoffen op een veilige manier getransporteerd en opgeslagen te worden.

 

ASP heeft een groot aanbod opvangbakken. Er zijn diverse opvangbakken die geschikt zijn voor de opslag van kleine blikken, maar ook opvangbakken voor vaten behoren tot ons assortiment. Op deze opvangbakken kunnen desgewenst meerdere vaten geplaatst worden.

 

Ook voor de opslag van gevaarlijke of herbruikbare goederen hebben wij diverse oplossingen: vatenpallets, blikkenrekken, aftapstellingen,...

 

Voorbeeld van een opstelling opslagtechnieken.

Bekijk hier onze catalogus opslagtechnieken voor uw goederenbehandeling.