Interne transportmiddelen

Elke werkplaats, of het nu gaat om een kantoorruimte, een magazijn, ziekenhuis of een industriële hall, wordt dagelijks geconfronteerd met het heffen en verplaatsen van grondstoffen, materieel, werkmiddelen, etc die vaak te zwaar zijn om dit zonder hulpmiddelen te doen. Om het intern transport binnen uw bedrijf te optimaliseren, kan u bij ASP terecht.

 

Onder intern transport verstaan we de transpallet of handpallettruck, steekwagens, trekkers, stapelaars, allerlei transportkarren, elektrische transpallet, enz.

 

Verbeteren van de efficiëntie

De keuze van de juiste middelen voor uw intern transport heeft een directe invloed op uw efficiëntie. Werkt u best met pallets of rolcontainers, bakken of vaten, zakken of dozen?  Elk hiervan kunnen wij met een geschikt transportmiddel hanteren. Vraag ons advies over uw intern transport zodat u steeds de beste keuze maakt.

 

Verbeteren van veiligheid en ergonomie

Het hanteren van gewichten van meer dan 15 kg kan erg belastend zijn voor werknemers, ook wanneer zij dit niet onmiddellijk merken. Door het repetitief karakter van vele processen, is het belangrijk dat de rug, schouders en knieën van de operator zoveel mogelijk gespaard blijven. Ook naar veiligheid toe is het belangrijk om met erkende en gecertifieerde interne transportmiddelen te werken. Zo zorgt de ideale transportkar niet alleen voor een vlot intern transport, maar ook voor een betere veiligheid van uw personeel en een hogere productiviteit op de werkvloer.

 

 

De ideale kar voor uw intern transport

ASP heeft een ruim gamma producten om uw intern transport zo vlot mogelijk te laten verlopen.

 

* Onze elektrische mini trekker is een elektrische kar die al het rollend materieel tot 6 ton kan trekken.

* Voor zwaardere lasten tot 100 ton hebben wij een uitgebreid aanbod zware elektro trekkers.

* Met een transpallet of stapelaar kan u gemakkelijk goederen op pallets verplaatsen.

* Een steekwagen kan u helpen bij het intern transport van kleinere lasten.

* ASP heeft een uitgebreid gamma transportkarren voor uw intern transport.

 

Ga naar onze PRODUCTEN pagina voor gedetailleerde beschrijvingen en technische fiches van onze producten intern transport.