Veiligheidssignalisatie

Sedert enkele jaren is het in België verplicht een duidelijke veiligheidssignalisatie te voorzien binnen uw bedrijf. Het gebruik van een juiste veiligheidssignalisatie draagt mee bij tot een optimale veiligheid voor zowel uw werknemers als uw bezoekers.

Pictogrammen

Wenst u een duidelijke veiligheidssignalisatie aan te brengen binnen uw bedrijf, dan kan u kiezen uit ons gamma pictogrammen. Onze pictogrammen zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen. Ook voor maatwerk kan u bij ons terecht voor uw veiligheidssignalisatie. Wij bieden pictogrammen aan voor diverse toepassingen binnen uw veiligheidssignalisatie: evacuatie & redding, brandbestrijding, verbodstekens, gebodstekens, waarschuwingsborden, aanwijzingsborden en etikettering gevaarlijke stoffen.

Voorbeeld van een pictogram vei!ligheidssignalisatie.

Tekstborden

Tekstborden zorgen er voor dat er een duidelijke boodschap meegegeven wordt. Of het nu gaat om werfborden, mededelingsborden of infoplaatsjes, wij kunnen u helpen bij het voorzien van de geschikte veiligheidssignalisatie. Wij beschikken over enkele standaard tekstborden, maar uiteraard kan u ook zelf uw tekst doorgeven. Zo zorgen wij voor uw veiligheidssignalisatie op maat!

Masterlock & tags

Veiligheidssignalisatie omvat ook het veilig opbergen van goederen en producten. U heeft bij ASP een ruime keuze aan veiligheidssloten, veiligheidstags en vergrendelingssystemen. Ook voor onderhoudslabels kan u bij ons terecht.

 

Voertuigsignalisatie

Voertuigsignalisatie behoort ook tot ons gamma veiligheidssignalisatie. ASP is leverancier van ADR-gevaarsymbolen, alsook algemene voertuigmarkering en -striping. Voor vrachtwagens bieden wij ook markeringen aan voor uitzonderlijk vervoer.
Voorbeeld van luxe veiligheidssignalisatie.

Luxe signalisatie

Binnen uw bedrijf kan u uw klanten makkelijk wegwijs maken door het gebruik van onze luxe signalisatie. U kan gebruik maken van bordjes uit plexiglas om zo uw veiligheidssignalisatie aan de muur te bevestigen. Ook wand- en deurbordjes en aan-/afwezigheidsborden worden veelvuldig gebruikt binnen bedrijven. Om uw klanten makkelijk wegwijs te maken zowel op de parking, als binnen het bedrijf kan u gebruik maken van informatieborden. Wenst u uw producten nóg meer in de kijker te zetten, dan zijn onze stoepborden, reclamezuilen of reclameframes misschien wel een ideale oplossing!

 

Etikettering

ASP is ook leverancier van verpakkingsetiketten, vervaldagetiketten, CE-etiketten,... Raadpleeg onze catalogus veiligheidssignalisatie voor alle mogelijkheden.

Overige

Tot ons gamma veiligheidssignalisatie behoren ook veiligheidszegels, evacuatieplannen, mini-pictogrammen, clic- en posterframes, afbakening en wegsignalisatie.

 

Klik hier voor onze catalogus veiligheidssignalisatie.