Movexx elektrische trekker

 

Het was steeds een lastige en ergonomisch onverantwoorde klus, het verplaatsen van winkelwagens, industriekarren, rolcontainers, afvalwagens, ziekenhuisbedden, etc.

Terwijl men pallets steeds eenvoudig kon verplaatsen met een palletwagen of stapelaar, werd er met karren op wielen nog veel manueel gewerkt in plaats van met een elektrische trekker.

 

Daar is gelukkig verandering in gekomen met de komst van de Movexx elektrische trekker. Deze compacte, uiterst gebruiksvriendelijke trekker is in staat op eenvoudige manier en zonder lichamelijke belasting rolcontainers en andere rollende karren van de ene naar de andere plek te verplaatsen.

 

Movexx elektrische trekker bevordert welzijn op het werk

Dankzij de Movexx elektrische trekker worden schouders, knieën en ruggen massaal gespaard van overbelastende activiteiten. U heeft hierdoor tevreden en gezonde werknemers, geen ziekte-uitval of ongevallen meer door het verplaatsen en manueel trekken van rolcontainers of andere intere transportmiddelen.Movexx trekker in alle maten

Dankzij het ruime assortiment van modellen en types trekker, kunnen de Movexx elektrische trekkers zowat alle toepassingen, formaten en gewichten aan.

 

Er zijn trekker modellen beschikbaar die 1000 kg, 1500 kg, 2500 kg, 3500 kg, tot 6 ton kunnen trekken en duwen.

 

Om een kar over langere afstanden te trekken, voorzien we eveneens trekkers waarbij de operator kan meerijden. Dit d.m.v. een trekker met meerijdplateau, of een trekker met een stoel om op te zitten. Ook deze uitvoeringen van de trekkers bestaan in de verschillende capaciteiten.

Movexx elektrische trekker scooter.
Movexx elektrische trekker T1000 voor cleanrooms.

Movexx trekker voor voeding en farmaceutische sector!

De elektro-trekkers van Movexx worden eveneens aangeboden als trekker in een RVS of cleanroom uitvoering.

 

Zowel in voeding als farmaceutische sector worden ontzettend veel karren, rolcontainers etc verplaatst en is een elektrische trekker dus een onontbeerlijk hulpmiddel.

Meestal gebeurt dit in specifieke omgevingen waar het vochtig is, of waar strenge normen i.v.m. mogelijke contaminatie bestaan. De trekker moet hieraan aangepast zijn.

 

Afhankelijk van de werkomgeving, zijn er verschillende modellen elektrische trekkers voorzien om aan deze specifieke vereisten te voldoen. U kan kiezen voor een RVS trekker uitvoering (INOX AISI 304), alsook een Cleanroom trekker uitvoering, waar de trekker volledig gesloten is en gebouwd volgens de normen voor farmaceutische cleanrooms.

Movexx elektrische trekker cleanroom voor in de voedingsmiddelenindustrie.