Zwaarlast elektrische trekker

In bepaalde sectoren moeten zeer zware lasten vervoerd worden. Een elektrische trekker is een ergonomische oplossing voor het intern transport van zwaardere lasten, zonder hierbij de werknemer te belasten. ASP biedt een uitgebreid gamma aan zware elektrotrekkers aan, die zelfs tot 100 ton kunnen trekken, en dit voor diverse toepassingen. Zo vergemakkelijkt u het intern transport binnen uw bedrijf en heeft u een ergnomische oplossing voor het verplaatsen van zware lasten.

Zware elektrische trekkers voor alle sectoren

Een zware elektrische trekker kan voor verschillende toepassingen intern transport gebruikt worden:

 

- LUCHTHAVENS: gebruiken een zware elektrische trekker voor het intern transport van bagagekarren, vliegtuigtrappen,...

 

- VOEDING EN PHARMACIE: elektrische trekker voor het intern transport van zware lasten. In deze sectoren is een zware elektrotrekker in INOX geschikt.

 

- INDUSTRIE: gebruik onze zware elektrische trekker om zeer zware lasten, en zelfs hele productielijnen te verplaatsen. het intern transport wordt hierdoor aanzienlijk vergemakkelijkt.

 

- DISTRIBUTIE: zware elektrische trekker voor het intern transport van al uw rollend materiaal.

 

- AFVALVERWERKING: onze toestellen zijn geschikt om zware containers te trekken.

 

- ...

Zware elektrische trekkers Movexx T6000.

Zware elektrotrekkers in diverse uitvoeringen

Zware elektrische trekkers kunnen voor diverse toepassingen van uw intern transport ingezet worden. Een zware elektrische trekker kan daardoor in diverse uitvoeringen geleverd worden. Zo bieden wij u een elektrische trekker met ingebouwd platform aan, zodat de gebruiker mee op het toestel kan staan wanneer er lange afstanden overbrugd moeten worden.

Deze elektrische trekkers voor uw intern transport zijn leverbaar in verschillende materialen, en dit met verscheidenen opties.

 

Neem hier alvast een kijkje naar ons aanbod zware elektrische trekkers voor uw intern transport.