Stapelaar voor alle toepassingen

Een stapelaar is een handpallettruck die gebruikt wordt om goederen die op een pallet staan voldoende hoog te heffen zodat zij gestapeld kunnen worden. Een stapelaar wordt meestal uitgerust met vorken, of een andere tool om lasten te heffen. Door het gebruik van een stapelaar kunnen zware, gepelletiseerde goederen op een vlotte en ergonomische manier in rekken geplaatst worden. Dit type palletwagen wordt vooral gebruikt in magazijnen in de industrie en distributie.

 

Stapelaars zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.

Manuele stapelaar

Een manuele stapelaar is een handpallettruck waarbij de gebruiker manueel de last omhoog brengt. Tot onze manuele stapelaars, behoren twee types.

 

Een handlier stapelaar is een manuele palletwagen. Om de goederen te heffen, dient de gebruiker aan de handlier van de stapelaar te draaien, waardoor de last gehoffen zal worden. Een handlier stapelaar is volledig onderhoudsvrij en is voordeliger van prijs dan andere modellen. Met een handlier stapelaar kunnen lasten tot 500 kg gehoffen worden.

 

Een ander type manuele stapelaar is de hand hydraulische stapelaar. Deze handpallettruck is uitgerust met een hydraulische pomp. De last wordt gehoffen door middel van pompbewegingen. Deze stapelaar kan lasten tot 1000 kg heffen.

Voorbeeld van een manuele stapelaar.
Voorbeeld van een elektrische stapelaar.

Elektrische zwaargewicht stapelaar

Wanneer u zwaardere lasten moet heffen, of wanneer een manuele stapelaar te arbeidsintensief zou zijn, kan u kiezen voor een elektrische zwaargewicht stapelaar. Deze handpallettruck is uitgerust met een motor, waardoor er elektrisch gereden en/of gehoffen kan worden.

 

 

 

Elektrische lichtgewicht stapelaar

Wanneer u lasten tot 300 kg elektrisch wil stapelen, verwijzen wij u graag door naar onze Hovmand producten.