Orderpicking systemen

Bij een goede orderpicking gaat het er om om op een snelle en efficiënte manier goederen te verzamelen. Om de productiviteit binnen uw bedrijf te verhogen, en de belasting van uw werknemers te verlagen, kan u gebruik maken van onze orderpicking systemen.

 

Onze orderpicking systemen passen binnen elk bedrijf met een goed georganiseerd systeem. Wanneer er goederen verzameld dienen te worden, rijdt u met de orderpicker door het magazijn en verzamelt u de benodigde goederen in no time. Wanneer u goederen dient klaar te zetten voor verzending, wil u toch ook dat uw klant zo snel en goed mogelijk geholpen wordt? 

 

Orderpickers zorgen voor een snellere goederenbehandeling, waardoor ook de productiviteit binnen uw bedrijf zal stijgen. ASP biedt een uitgebreid gamma orderpicking systemen aan voor uw dagelijkse goederenbehandeling. Deze orderpickers zijn gemakkelijk in gebruik en zorgen voor een snelle en overzichtelijke manier van werken. U kan kiezen voor een manuele of een elektrische orderpicker.


Elektrische orderpicking systemen

 

Elektrisch aangedreven orderpicking systemen zijn zeer ergonomisch in gebruik. Het voordeel van de elektrische variant is dat de operator mee op de orderverzamelwagen kan staan. Deze elektrische orderpicking systemen zijn ideaal om langere afstanden te overbruggen en zwaardere lasten te vervoeren. Uiteraard kunnen deze orderpicking systemen op maat gemaakt worden en uitgerust worden met diverse opties (toeter, tweede accu,...).

 

Elektrische orderpicking systemen worden vooral gebruikt in de industrie, supermarkten & retail, ziekenhuizen, vliegvelden, voeding, pharma en de afvalindustrie.

Bij een goede orderpicking gaat het er om om op een snelle en efficiŽnte manier goederen te verzamelen.
nze orderpicking systemen passen binnen elk bedrijf met een goed georganiseerd systeem.

Manuele orderpicking systemen

Ook met manuele orderpicking systemen is een vlotte goederenbehandeling mogelijk. Manuele orderpickers zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van lichtere lasten over kortere afstanden. Wanneer snelheid dus niet cruciaal is, is een manueel orderpicking systeem geschikt. Deze systemen zijn voordeliger in prijs dan de elektrische varianten.

 

Deze orderverzamelwagens zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen eenvoudig omgebouwd worden om aan uw wensen te voldoen. Onze manuele orderpicking systemen kunnen eveneens uitgerust worden met diverse opties (trap, schrijfplank,...).

Ook met manuele orderpicking systemen is een vlotte goederenbehandeling mogelijk.