Vacuüm heftoestellen

 

Wanneer er binnen uw bedrijf vaak handmatig lasten getild moeten worden, kan dit vaak leiden tot overbelasting van uw werknemers met arbeidsongevallen tot gevolg. Met onze Vaculex vacuüm heftoestellen behoren deze problemen voorgoed tot het verleden!

 

Met de Vaculex heftoestellen is het mogelijk om gewichten van 5 tot 200 kg op een veilige manier te heffen. Deze heftoestellen zijn eenvoudig te installeren, gemakkelijk te bedienen en vragen weinig onderhoud. Met de vacuüm heftoestellen kan u nagenoeg elke last tot 200 kg op een veilige en vlotte manier heffen, of het nu gaat om bakken, dozen, bussen, platen, kratten, tv-toestellen,...

 

Voorbeeld van één van onze vacuüm heftoestellen.
Ontdek de voordelen van onze vacuüm heftoestellen

Ontdek de voordelen van onze vacuüm heftoestellen

Met deze heftoestellen kan u nagenoeg elke last van 5 tot 200 kg op een veilige en ergonomische manier heffen. Dit type heftoestel maakt gebruik van vacuüm techniek om lasten vast te nemen en te tillen. Hierdoor gaan het werktempo en de productiviteit binnen uw bedrijf er gevoelig op vooruit, terwijl ongelukken en arbeidsongevallen tot een minimum herleid worden door gebruik te maken van het heftoestel.

 

De vacuüm heftoestellen zijn eenvoudig in opbouw, gebruik en onderhoud. Tevens worden deze vacuüm hefsystemen uitgerust met een unieke veiligheid. Wanneer het gewicht te hoog is, zal het vacuüm heftoestel gewoonweg niet tillen. Deze vacuüm hefsystemen  kunnen zowel elektrisch als met perslucht aangedreven worden en hebben een zeer lange levensduur.

Toepassingen van de Vaculex vacuüm heftoestellen

 

De Vacluex vacuüm heftoestellen kunnen ingezet worden in verschillende omgevingen, naargelang de nodige goederenbehandeling die u wenst. Hierbij geven we enkele toepassingen die mogelijk zijn met deze vacuüm hefsystemen.

 

  • Distributiesector: vooral in de distributiesector zijn de vacuüm hefsystemen een handig werkmiddel.  Deze heftoestellen werken snel en kunnen dozen en andere paketten langs verschillende kanten opnemen. Ook kunnen verschillende dozen tegelijkertijd geheven worden met dit heftoestel.
  • Voedingsindustrie: da Vaculex vacuüm heftoestellen hebben reeds hun nut bewezen in de voedingssector. Zo werden kazen, bevroren of verse vleeswaren, bloemzakken,... reeds gehoffen met deze heftoestellen. Uiteraard kunnen de Vaculex heftoestellen in RVS uitvoering aangeleverd worden.
  • Ramen en deuren:voor het heffen van ramen en deuren kunnen deze heftoestellen ingezet worden. Zo kunnen ramen en deuren gehoffen en zrlfs gedraaid worden.
  • Andere toepassingen: de Vaculex vacuüm heftoestellen kunnen eveneens gebruikt worden voor het hanteren van linnenzakken, papieren of plastic rollen, blikken, bakken, kratten,...

 

 

Bent u op zoek naar een vacuüm hefstoestel voor de chemische, farmaceutische of levensmiddelenindustrie? Dan zijn onze vacuüm heftoestellen zeker de moeite waard! Deze toestellen zijn ook geschikt voor gebruik in een explosieve omgeving.