Heftafel: mobiel of vast

Wanneer u binnen uw bedrijf zware lasten op een bepaalde hoogte dient te heffen, kan een heftafel hiervoor de oplossing zijn. Met een heftafel kan u goederen tot op de door u gewenste hoogte tillen. Hierdoor wordt vermeden dat uw werknemers deze zware inspanning zelf dienen te leveren, waardoor het risico op rug- en kniepijn aanzienlijk verlaagd wordt. Een heftafel is in dat geval de meest ergonomische oplossing en draagt bij tot het creëren van een gezonde werkplek.

 

Door de goederen met behulp van een heftafel te tillen, kan u gemakkelijk vrachtwagens laden en lossen, goederen tot op een rollenbaan heffen, of eenvoudigweg de te bewerken goederen tot op de ideale hoogte brengen zodat uw werknemers er op een ergonomische manier mee kunnen werken.

Voorbeeld van een schaar heftafel.

Of u nu op zoek bent naar een schaarheftafel, hydraulische heftafel, heftafel met plateau, heftafel met weegsysteem, heftafel met rollenbaan... ASP biedt steeds een oplossing!

 

Heftafels zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en capaciteiten. U kan ons steeds contacteren om samen met u op zoek te gaan naar de geschikte heftafel voor uw toepassing.

Voorbeeld van een vaste heftafel.
Voorbeeld van een vaste heftafel.

Vaste heftafel

Vaste heftafels worden gebruikt in alle sectoren waarbij op ergonomische hoogte gewerkt dient te worden. Dit type heftafel wordt vaak gebruikt bij montage- en verpakkingsbedrijven.

 

Een vaste heftafel kan, indien gewenst, verankerd worden in de grond.


Mobiele heftafel

Mobiele heftafels kunnen van de ene plaats naar de andere plaats gereden worden, om zo werken op verschillende locaties uit te voeren. De heftafels zijn voorzien van een duwbeugel en geremde wielen.

 

Klik hier voor een overzicht van onze Fetra heftafels.

 

Voorbeeld van een mobiele heftafel.