Movexx T1000

  De elektrotrekker Movexx T1000 trekt lasten op wielen tot 1000 kg.

  Voor het snel, veilig en ergonomisch verplaatsen van alle soorten karren, rolcontainers, afvalcontainers, winkelkarren, ziekenhuisbedden, magazijnkarren, enz... 
  De machine is standaard uitgerust met een wisselaccu en verstelbare dissel.
  Optioneel kan ook een lithium accu gebruikt worden.

  T1000 Elektrische trekhulp tot 1000 kg

  De T1000 is de eerste elektrotrekker die door Movexx ontwikkeld is. Door de jaren heen is de T1000 door ons doorontwikkeld en zijn er constant verbeteringen in zowel het design als de techniek doorgevoerd. Hierdoor is de T1000 nu de optimale elektrische trekhulp om u te ontlasten en uw efficiëntie te vergroten.

  De T1000 kan geleverd worden met zowel een AGM als een Lithium accu. De voordelen van een Lithium accu zijn dat de accu tussentijds opgeladen kan worden en minimaal 2 keer zolang meegaat. Daarnaast beschikt de lithium accu over een Battery Management Systeem dat de accu beschermt tegen diep ontladen en overladen. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de productiviteit van uw elektrotrekker.

  Door een snelwissel accusysteem voor Lithium accu’s kan eenvoudig en zeer snel de accu verwisseld worden, zodat uw T1000 minimaal stilstaat voor maximale productiviteit.
  De machine wordt intensief gebruikt in interne en externe logistiek, en kan ook een breed assortiment aan verschillende trolleys verplaatsen, zoals rolcontainers, industriële karren en afvalcontainers.

  Verder maakt de T1000 gebruik van ons kenmerkend verwisselbaar hakensysteem, waardoor er altijd een haak gerealiseerd kan worden voor uw trolley of kar. 

   
  < Terug naar overzicht
  Logo