22/01/2021

  Verhoogde materiaaltoeslag op FETRA artikelen vanaf 12 juli...


  Door de aanhoudende, compromisloze prijsstijgingen van het staal, zijn wij genoodzaakt om de tijdelijke materiaaltoeslag te verhogen van 5,9% naar  9,9 % op alle Fetra artikelen.

  Dit zal ingaan op maandag 12 juli 2021. Wij hopen op uw begrip.

  Download hier:

  • ASP Handling brochure: een duidelijk en beknopt overzicht van ons gamma
  • Fetra catalogus: het volledige gamma Fetra interne transoprtmiddelen met prijzen
  01/10/2020

  Nieuw! Automatisch transport van pallets


  Deze zelfrijdende robot laat het geautomatiseerd transport toe van europallets, autonoom of in het kader van een Industry 4.0 automatisatie. Het systeem kan opgezet worden voor elke soort toepassing, van een eenvoudige A naar B route tot volledig geautomatiseerde ondersteuning van de productie met ERP integratie. Veilig en eenvoudig!
  13/05/2020

  Preventiescherm en desinfectie-attributen op Fetra wagens


  In verband met de crisis rond het coronavirus bieden wij voor het Fetra gamma nu ook preventieschermen zodat uw werknemers in alle veiligheid en zonder infectiegevaar kunnen verder werken. Contacteer ons voor meer info!
  13/03/2020

  Corona update: Wij halen uw mobiele toestellen op voor herstelling/onderhoud


  In verband met de crisis rond het coronavirus bieden wij voor uw mobiele toestellen vanaf vandaag zonder meerkost ophaling voor onderhoud/herstelling zodat wij de werken niet in uw lokalen moeten uitvoeren. Zo tracht ASP Handling met het volste respect voor de maatregelen van de overheid te streven naar business continuïteit van onze klanten, leveranciers, en ook in onze eigen onderneming. Maakt u hier graag gebruik van? Geef ons een seintje op 016/36 12 24 of vul het formulier in op onze website.
  Logo