Movexx T2500

  De elektrotrekker Movexx T2500 is een compacte krachtpatser die met gemak 2,5 ton verplaatst. Hij genereert tractie door zijn eigen gewicht.

  De T2500 wordt vaak ingezet voor karren die al een klaphaak hebben. Wanneer dat niet zo is, kan de T2500 uitgerust worden met een manuele of elektrische hefmodule om de kar aan te koppelen.

  De elektrotrekker kan optioneel worden uitgerust met een wisselbare accusysteem, waardoor eenvoudig en snel de lege accu vervangen kan worden voor een opgeladen accu.

  De Movexx T2500 is standaard uitgerust met een elektrische rem. 

  T2500 Elektrische trekhulp tot 2500 kg

  Push-variant

  De T2500 is als optie beschikbaar in een push-variant. Dit maakt het nog eenvoudiger een kar of trolley te duwen in plaats van te trekken. Het is mogelijk door zelf de T2500 te hanteren, maar ook met een optionele afstandsbediening. Deze combinatie wordt vaak gebruikt in magazijnen waar meerdere karren tegelijk in een baan worden verplaatst. 

  Krachtig

  De T2500 kan trolleys en karren met een haak of klaphaak tot 2500 kg eenvoudig verplaatsen. Wanneer de optionele hefmodule wordt besteld kunnen ook karren en trolleys zonder klaphaak verplaatst worden. 

  Ergonomisch

  Door het compacte ergonomische design hanteert u altijd een verantwoordelijke werkhouding. Desgewenst kunt u de disselboom verstellen, zodat die aansluit op uw lichaamslengte. Zo blijft uw rug onbelast, terwijl de T2500 uw werk efficiënt uitvoert!

  < Terug naar overzicht
  Logo